PERSONVERN


Nettsiden Shoebaloo.no eies av Pershus AS org.nr: 967 547 727

Shoebaloo.no samler inn personopplysninger og betalingsinformasjon på en sikker måte, slik at du skal kunne handle trygt hos oss.

Vi samler inn disse opplysningene:

  • navn
  • adresse
  • e-postadresse
  • telefonnummer

Vi foretar registreringen av personopplysningene dine slik at vi kan levere varen du har bestilt fra oss, i tillegg til å kunne kontakte deg med oppdateringer på bestillingen du har lagt. Ordreinformasjon blir også lagret hos oss, hovedsakelig for regnskapsfører men også ved returnering og/eller garanti.

Lagring av personopplysninger

Personopplysningene registreres hos Shoebaloo.no og lagres så lenge det er nødvendig for å utføre tjenesten, eller så lenge loven krever at det beholdes.

Deling av personopplysninger

Vesentlige opplysninger for å kunne gjennomføre en handel deles med betalingspartnerene våre Klarna og Stripe (Visa, Mastercard, Amex og Apple pay), og transportør (Posten).

Transportør vil også ha tilgang til navn og adresse, samt telefonnummer for levere varen til deg og varsle om sending via SMS/e-post.

For at vi skal kunne tilby deg Klarnas betalingsmåte, må vi dele noe av din personlige informasjon med Klarna, for eksempel kontakt- og ordreinformasjon, for at Klarna skal kunne tilby deres betalingsmetoder og for å skreddersy betalingsmetodene til deg. Du finner mer informasjon om Klarna her: https://www.klarna.com/no/personvern/. Bruken av denne informasjonen er regulert i samsvar med gjeldende lov om databeskyttelse og Klarnas retningslinjer for databeskyttelse.

Alle transaksjoner er sikre og krypterte.

Nyhetsbrev

Shoebaloo.no sender i gjennomsnitt 2 nyhetsbrev per måned med informasjon om nyheter, tilbud i nettbutikken eller i fysisk butikk. Dette brevet sendes til personer som har valgt å abbonere. Her lagres kun e-postadressen din. 

Du kan velge å trekke tilbake samtykket til å motta denne type markedsføring ved å kontakte oss.

Cookies

Shoebaloo.no bruker informasjonskapsler og betyr at vi samler informasjon som kan gi oss statistikk på besøkende, hvor de kommer fra, hvor de forlater nettsiden og hvilke produkter som er sett på. All datainformasjon brukes internt og deles ikke. Når du for eksempel forlater siden med varer i handlekurven, vil du kunne komme tilbake og fortsette der du slapp. Dette er nyttig informasjon for oss, og brukere av nettsiden for å kunne gi en god besøksopplevelse.

 

Som registrert kunde hos Shoebaloo.no har du alltid rett til innsikt på hvilke opplysninger som er registrert om deg, i tillegg til sletting og retting av personopplysningene du har registrert. Disse rettighetene har du etter persondatatloven. Ordreinformasjon kan ikke slettes ettersom vi må oppbevare denne informasjonen til regnskapsfører, og om du skulle benytte deg av returretten eller garantien. 

Hendvendelser om sletting og/eller retting i personopplysningene kan sende til shoebaloostoro@pershus.no

Kontaktinformasjon

  • Adresse: Vitaminveien 7-9, 0485 Oslo
  • Telefon: 400 27 931
  • E-post: shoebaloostoro@pershus.no
  • www.shoebaloo.no